17 januar 2006

Huff....enda mer man skal ha dårlig samvittighet for da

Synes det er så masse vi ( kvinner spesielt kanskje) skal gå rundt å ha dårlig samvittighet for. Ikke har vi tid til barna, hobbyer, huset, være aktiv ute osv. Så, hva gjør man da....jo, man skaffer seg en blog som man OGSÅ kan få dårlig samvittighet over, siden det blir så som så med oppdateringen. Og hva skulle man vel gjort uten venner som til stadighet kan minne deg på den bloggen du har som ikke er veldig oppdatert. Jaja....her er jeg ihvertfall igjen. Jeg tar en oppsummering jeg....begynner fra i dag og går tilbake til den 10/12.

Status husbygging:
NÅ ser vi konturene av ett hus *jippy*.



Snekkerne har svingt hammeren skikkelig så nå begynner det å reise seg. Det er nok kaldt for dem å holde på....er visst kaldt nedpå kulen der *brrr*. Disse bildene er tatt en kald lørdags formiddag (14/1-06).

Nisseungen 5 år:


Tiden går jo så fort *sukker*...synes ikke det er lenge siden han var liten baby jeg da. Det ble ihvertfall feiring. Barnebursdag lørdag den 7/1 og familie den 8/1. Tror Nisseungen var i heaven ihvertfall...og da er jo noe av hensikten oppnådd. Var masse pakkerier og kaker. Det var full fart i barnebursdag med 3 jenter og 4 gutter...stakkars jenter-det gikk hardt for seg en stund.

Nyttårsaften 2005/2006
GODT NYTT ÅR.
Denne helgen pakket hele familien bilen og dro på nyttårsfeiring til Lillehammer. Vi bodde på Lillehammer SAS hotell og ble skjemt bort til de grader. Dette var weekend for både de aktive og de ikke så helt aktive utskeielsene. Nisse, Gulbrand, Christine, Bernt og nisseungen dro til Sjursjøen og gikk på ski. Vi mamma'ene (Marit og jeg) var igjen og nøøøøøt stillhetene den stunden de andre var borte. Ellers så var det noen som stod på skøyter, noen akte, det ble litt bading og litt dansing....kort fortalt....en deilig tur. Vi glemte igjen kameraet så her er det veldig lite bilder å skryte av. Marit hadde med seg kamera, så kanskje vi får låne noen bilder derifra etterhvert.

Julen 2005
Den begynte lillejuleaften ved at vi reiste til Sauland, Telemark. Vi skulle i år feire julen sammen med mamma og hennes samboer. Må si det er godt å komme hjem til mor i jula ja *sukk*. Der var egentlig alt slik det alltid har vært - og det er jo det som er så godt med å "komme hjem". Til og med pakke haugen under jule treet var som det pleide. Helt utrolig hvor mye vi skal drive å kjøpe til hverandre egentlig...men moro er det jo da :)
Nisse, nisseungen og nissemor kledde nå på seg og dro til kirken i Sauland. Er deilig å være i kirken juleaften synes jeg...er noe magisk den spesielle dagen. Da vi kom hjem var ribba ferdig med den deiligst sprø svolen du kan tenke deg....akkurat slik bare mamma kan lage den :) Etter middag fikk vi besøk av nissen. Utrolig at han fant oss!! Nissungen forstod at dette var en som hadde kledd seg ut, men han var allikevel kjempe lykkelig for at den ekte nissen hadde sendt ut en hjelper. Det ble ihvertfall en kjempehyggelig julekveld på oss alle. Alt som hørte med var der. Vi var i Sauland frem til 2.juledag...da var det på tide å sette nesa hjem til gården igjen.
4. juledag var det full fart hos oss med familie besøk. Var kjempe hyggelig. Vi har begynt å ha rullerende 4.dags hygge med Nisse sine søsken og søskenbarn - hyggelig tradisjon.
5. Juledag var det pinnekjøtt hos oss. Svigers var invitert.

Helgen 9.-11.desember
Denne helgen har nisseungen og tantebarn gledet seg til. Wenche (farmor og mormor) skulle hente Trym og Tuva og ta de med til oss. Så skulle alle tre være hos oss hele helgen. Lørdag kveld skulle vi på teater. Jul i Blåfjell stod på programmet da :) Hele helgen holdt på å bli spolert av nisseungen som IGJEN klarte å ødelegge seg. Denne gangen kjørte han akebrettet rett inn i Trym sitt akebrett som igjen ble kastet opp og rett i ansiktet på nisseungen. Uff...det var mye blod og veldig vondt. Da var det ned på legevakta IGJEN.
Han hadde sprukket leppa inni munnen, men der syr de ikke så det måtte bare gå sin gang. Stakkars nisseungen min. Han var så hoven at han ikke klarte å lukke igjen munnen sin. Han ville så absolutt på teater da, så det gikk jo over etterhvert. En munn som stadig står åpen sikler mye...ikke helt heldig for oss som satt på balkong...eller....ikke helt heldig for de som satt under oss kanskje. Vi koste oss ihvertfall fælt på både teater og hele helgen. Søndag var hevelsen gått ned og vi forstod hva han sa igjen - det var godt da :) Vi kledde på oss og gikk ut. Der lekte vi igjen ute i snøen-det ble til og med en liten snømann på oss (med pupper da mente Tuva).

2 kommentarer:

Norwegianthinker sa...

Kjempeartig å få med seg hva du har foretatt deg siden forrige oppdatering - har jo ikke hørt alt dette fra deg direkte :)

Nissekona sa...

hehe...kan jo ikke fortelle alt til deg da;) Må spare litt til bloggen også.